top of page

Fiduciaire des Hautes Ardennes, vaardigheden voor alle sectoren

Een meertalig en flexibel team

Ons kantoor, dat in maart 2004 in Gouvy werd opgericht, bestaat uit een team dat u kan bijstaan in het Frans en Nederlands. Onze expertise stelt ons in staat om de boekhoudkundige situatie van uw onderneming te valideren en u het beste advies te geven op het gebied van fiscaliteit en management, zodat uw bedrijf zich kan ontwikkelen zoals u dat wenst. Onze manager dhr. Didier Petit heeft een universitair diploma in commerciële en financiële wetenschappen met een focus op management-informatietechnologie. Sinds 2000 is hij accountant en ITAA-belastingconsulent.

Een dynamisch en ethisch kantoor

Of u nu een particulier bent, een eenmanszaak of een kmo, wij verplichten ons om te handelen in overeenstemming met de ethische en deontologische code van het ITAA. Wij houden ons te allen tijde op de hoogte van het laatste boekhoudkundige, fiscale en administratieve nieuws om u te voorzien van onze beste professionele vaardigheden. Of u nu praktisch advies en/of informatie nodig heeft, weet dat wij er altijd zijn voor onze klanten ongeacht wat hun activiteit is!

Waarom zou u voor ons kiezen?

Administratieve, boekhoudkundige en fiscale taken veranderen jaarlijks, waardoor ze steeds complexer worden. Daarom is de keuze voor ons kantoor een garantie op veiligheid. Onze titel van accountant wordt erkend en beschermd door de wet van 21 februari 1985. Onze opdrachten en competenties worden gewaarborgd en gecontroleerd door het Institute for Tax Advisors & Accountants, dat u een uitmuntende knowhow verzekert. Tot slot worden al onze opdrachten uitgevoerd met de grootste discretie en met absoluut respect voor het beroepsgeheim.

Doe met een gerust hart een beroep op onze experts!

bottom of page